sociale media advies

Sociale media uitbesteden, hoe dan? Het kan! In deze blog stellen we ons graag aan je voor. Wij zijn Sticky Bandit Marketing, misschien heb je ons wel eens voorbij zien komen op sociale media of ben je via Google bij ons terechtgekomen. Als marketingbureau zijn wij gespecialiseerd in sociale media. Ons ‘headquarter’ vind je in Den Haag. Ondanks dat ons kantoor zich in Den Haag bevindt, beheren wij de sociale media van tientallen bedrijven door heel Nederland én in het buitenland. Met ons gevoel voor vormgeving en creativiteit kunnen wij jouw sociale media zo inrichten dat je bezoekers omgezet worden in klanten!

Het team van Sticky Bandit

Founder en CEO Suzanne den Boer heeft altijd al een grote passie voor sociale media gehad. Naast een succesvol skincare bedrijf, richtte ze in 2019 Sticky Bandit Marketing op. Inmiddels is het team van Sticky Bandit alleen maar gegroeid en heeft iedereen zijn eigen expertise. Denk aan meerdere content creators, een (SEO) tekstschrijver, fotograaf en marketingspecialisten. Dagelijks is ons teamkeihard aan het werk om de beste resultaten te behalen voor onze klanten. Zo zijn we bezig met brainstormen, fotograferen en creëren. Hoe fijn zou het zijn als je zelf niet meer dagelijks hoeft na te denken wat je nu weer moet posten op sociale media?!

Kan iemand anders jouw sociale media beheren?

Vaak wordt ons de vraag gesteld; “kan iemand anders mijn sociale media beheren?”. Het antwoord is: jazeker kan dat! Wij gaan strategisch te werk, waardoor jouw post vaker gezien wordt dan normaal. Het hele proces is zoveel meer dan alleen een foto plaatsen of inplannen. Het gaat onder andere ook om het tijdstip, de hashtags, de geo-tag, reels en wat jouw volgers willen zien.

Daarnaast houden wij ons bezig met branding en re-branding. Wil jij jouw bedrijf in een nieuw jasje steken of ben je niet meer tevreden met het huidige imago van jouw onderneming? Dan brainstormen we graag met je mee om jouw merk of bedrijf aan de wereld te laten zien.. Tot slot kunnen we je helpen met SEO en bloggen. Hoe kom je hoger in google te staan en hoe zorg je dat jouw website meer bezoekers krijgt? Onze SEO-specialist Renate kan je er alles over vertellen!

sociale media uitbesteden

Dashboards en nieuwsbrieven

Wij monitoren jouw sociale media 24/7, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. Natuurlijk wil je wél weten of dit effect heeft. Daarom ontvang je aan het eind van iedere maand een handig overzicht in de vorm van een dashboard. Op die manier komen wij meer te weten over jouw doelgroep, welke posts het populairst zijn en wat het beste werkt om jou Instagram te optimaliseren. Aan de hand van die dashboards kunnen wij strategisch te werk gaan en krijg je een duidelijk overzicht van alle statistieken. Natuurlijk zorgen wij voor een kort lijntje, heb je vragen of wil je tussendoor iets melden; bel of mail ons gerust!

sociale media uitbesteden

Online cursus Level up!

Onze tekstschrijver en SEO-specialist Renate Bruinenberg en CEO Suzanne komen binnenkort met een gloednieuwe online cursus.  In de nieuwe cursus gaan wij het hebben over Instagram en SEO. Dat is een ideale combinatie! Je leert onder andere over de nieuwe trends, copywriting en hoe je leuke content maakt (zowel in beeld als tekst). Om op de hoogte te blijven van de ontwikkeling van deze cursus kan je Sticky Bandit marketing (@Stickybandit_marketing) en Renate (@vanideenaartekst) op Instagram volgen zodat jij de eerste kan zijn die je inschrijft als het zover is!

Jouw sociale media uitbesteden?

Ben je benieuwd of we jouw bedrijf ook naar een next level kunnen tillen? Boek nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. In het gesprek kunnen wij kijken wat wij voor jou kunnen doen.  Neem contact met ons op of bel ons op 06-39041792!

Scroll to Top