Social media beheer

Ondanks dat je regelmatig een bericht op social media plaatst, gebeurt er vrij weinig...

Behalve een handjevol likes haal je er niet echt nieuwe klanten uit. Veel bedrijven onderschatten hoe lastig het is om social media écht goed in te zetten.

Wij doen het anders! Bij ons zie je geen standaard 'Canva' ontwerpen, maar wél originele en creatieve content die daadwerkelijk iets oplevert.

 

Social media beheren

Wil jij je bedrijf inzetten op Social Media? Sticky Bandit Marketing is gespecialiseerd in het opzetten en beheren van social media. Inmiddels hebben wij honderden bedrijven succesvol organisch laten groeien op verschillende kanalen zoals Instagram, Facebook, Pinterest en Linkedin.

Van het schrijven van orginele teksten tot het creëren van sticky content; wij gaan tot het uiterste voor onze klanten!

Uiteraard monitoren wij alles. Door middel van rapportages laten wij maandelijks de voortgang zien. Inhoudelijke cijfers vertellen je namelijk meer dan het aantal volgers.

Sticky Proposal 

Opstart pakket             

  • Strategiesessie
  • Plan van aanpak met strategieanalyse
  • Hashtag onderzoek
  • Moodboard

Social media Management

  • 3  posts per week
  • 5 stories
  • Dagelijks egagement verhogen
  • Maandelijkse dashboard

 

 

image00002
image00002
image00001

Recensies

Van idee naar tekst

Er zijn heel veel bedrijven die ‘iets’ met social media en marketing doen, maar de inzet en alle moeite die Suzanne en haar team laten zien is ongekend. Van originele fotoshoots met producten tot content bedenken die anders is dan alle anderen; alles ademt creativiteit. Suzanne en ik werken veel samen en ik ben heel blij met alle goede ideeën die ze laat zien. Echt een aanrader!

Renate Bruinenberg

Van Idee Naar Tekst

hv-equestrian

Wij besteden de social media van 2 van onze merken al enige tijd volledig uit bij Sticky Bandit Marketing. Met oog voor detail en een professionele blik adviseert Suuz ons op alles rond om social media. Wij hebben in het verleden met meer marketing bureaus samengewerkt, maar we geven zeker de voorkeur aan Sticky Bandit Marketing. Het grote voordeel is het totaal pakket wat ze leveren: advies over strategie, content productie, influencer werving, het inplannen van de posts en nog veel meer! Dit zorgt ervoor dat we heel weinig omkijken hebben naar de social accounts en we toch groeien in volgers en bereik. Voor ons ideaal, omdat we ons zo optimaal kunnen focussen op andere werkzaamheden. Kortom: een echte aanrader!

Julia Vianen

HV Equestrian

Scroll to Top