Social media beheer

Voor bedrijven is zichtbaarheid op social media in deze tijd ontzettend belangrijk. Een goed onderhouden en actief kanaal op social media trekt de aandacht van potentiële nieuwe klanten. Maar het kost veel tijd om dit goed op te zetten en te onderhouden. Daarbij is het belangrijk om dit op een professionele manier te doen en wel zo dat het past bij de uitstraling van het bedrijf.

"Social media content that sticks!"

Sticky Bandit Marketing speelt in op de laatste trends en zorgt ervoor dat jouw Instragram account altijd up to date is.We hebben verschillende accounts succesvol laten groeien en als geen ander weten we hoe belangrijk klantenbinding via social media is. Door gebruik te maken van de juiste strategieën en een professionele ingerichte Instagramfeed die helemaal past bij het bedrijf, zorgen wij voor de juiste doelgroep en interactie op je social media account.

Wij geven advies en kunnen ook de volledige beheer op ons nemen!

Uiteraard monitoren wij alles. Door middel van rapportages laten wij maandelijks de voortgang zien.Inhoudelijke Cijfers vertellen je meer dan volgers, de engagement van je account zullen wij uitvoerig bespreken zodat wij doelen behalen en meer sales genereren.Wij hebben een creatief team met Sticky Bandits die mooie content bedenken en desgewenst ook uitvoeren.

image00018

Abonnement

Til jouw Social Media naar een next level met ons alles in één pakket voor een tijdelijke lage prijs.

stickybanditmarketing-sticker

Recensies

mexikay

Fijne samenwerking met Sticky bandit. Ze denken mee en willen ook echt dat je groeit als bedrijf. Goeie communicatie bij elke stap of verandering word er eerst overlegd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Chella

Mexi-Kay Indy-Rose

hv-equestrian

Wij besteden de social media van 2 van onze merken al enige tijd volledig uit bij Sticky Bandit Marketing. Met oog voor detail en een professionele blik adviseert Suuz ons op alles rond om social media. Wij hebben in het verleden met meer marketing bureaus samengewerkt, maar we geven zeker de voorkeur aan Sticky Bandit Marketing. Het grote voordeel is het totaal pakket wat ze leveren: advies over strategie, content productie, influencer werving, het inplannen van de posts en nog veel meer! Dit zorgt ervoor dat we heel weinig omkijken hebben naar de social accounts en we toch groeien in volgers en bereik. Voor ons ideaal, omdat we ons zo optimaal kunnen focussen op andere werkzaamheden. Kortom: een echte aanrader!

Julia Vianen

HV Equestrian

Scroll to Top