Over ons

Onze bandits zetten jouw bedrijf weer op de kaart. Sticky Bandit Marketing zorgt voor meer zichtbaarheid én meer sales.

Suzanne den Boer

Suzanne is founder en CEO van Sticky Bandit Marketing.

Het is haar missie om een onvergetelijke indruk achter te laten. Zij zet samen met haar creatieve 'bandits' jouw onderneming weer op de kaart. Sticky Bandit Marketing zorgt voor meer zichtbaarheid én meer sales.

Suzanne heeft een grote passie voor social media. Hierbij draait alles om zichtbaarheid en daarmee wil ze laten zien hoe belangrijk dit is voor de groei van een bedrijf.

Uiteindelijk draait alles bij Sticky Bandit Marketing om sterke content voor jouw doelgroep. Onze bandits zitten klaar om jouw bedrijf naar een volgend niveau te helpen!

Je vindt ons marketingbureau in Den Haag nabij de Binckhorst.

Let's drink some coffee

Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen

Recensies

mexikay

Fijne samenwerking met Sticky bandit. Ze denken mee en willen ook echt dat je groeit als bedrijf. Goeie communicatie bij elke stap of verandering word er eerst overlegd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Chella

Mexi-Kay Indy-Rose

hv-equestrian

Wij besteden de social media van 2 van onze merken al enige tijd volledig uit bij Sticky Bandit Marketing. Met oog voor detail en een professionele blik adviseert Suuz ons op alles rond om social media. Wij hebben in het verleden met meer marketing bureaus samengewerkt, maar we geven zeker de voorkeur aan Sticky Bandit Marketing. Het grote voordeel is het totaal pakket wat ze leveren: advies over strategie, content productie, influencer werving, het inplannen van de posts en nog veel meer! Dit zorgt ervoor dat we heel weinig omkijken hebben naar de social accounts en we toch groeien in volgers en bereik. Voor ons ideaal, omdat we ons zo optimaal kunnen focussen op andere werkzaamheden. Kortom: een echte aanrader!

Julia Vianen

HV Equestrian

Scroll to Top