Online marketing advies & strategie

Van social media tot vindbaarheid in Google; Sticky Bandit Marketing tilt jouw bedrijf naar een next level door online marketing in te zetten!

Online Marketing Den Haag - van strategie tot uitvoering

Als bedrijf wil je natuurlijk opvallen, niet alleen lokaal maar ook online. Toch komt er heel wat bij kijken om online gevonden én gezien te worden.

We zijn gespecialiseerd in het zichtbaar maken van merken en bedrijven. Dit begint bij een goede marketingstrategie, moodboards en een plan van aanpak.

Van strategie tot uitvoering; we zorgen er graag voor dat jouw bedrijf gezien wordt!

IMG_6881

Online marketing

Laat jouw bedrijf gezien worden

Een goed plan van aanpak begint bij een goede marketingstrategie. Want, zonder plan geen strategie!

Sticky Bandit Marketing staat bekend om onze creatieve werkwijze. Geen standaard marketingverhalen, maar altijd een marketingstrategie op maat.

Door ons brede netwerk kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat we jouw bedrijf laten zien in een magazine, televisie-uitzending of in een radio-interview.

Wij zetten écht dat stapje extra!

Storytelling

“There is no selling without Storytelling”

Onze storytellingspecialisten zorgen ervoor dat het verhaal van jouw bedrijf bekend wordt. We werken met een team van content creators, tekstschrijvers én online marketing specialisten die samenwerken om het beste resultaat te leveren.

Boek hier een vrijblijvende afspraak met één van onze Sticky Bandits.

Recensies

mexikay

Fijne samenwerking met Sticky bandit. Ze denken mee en willen ook echt dat je groeit als bedrijf. Goeie communicatie bij elke stap of verandering word er eerst overlegd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Chella

Mexi-Kay Indy-Rose

hv-equestrian

Wij besteden de social media van 2 van onze merken al enige tijd volledig uit bij Sticky Bandit Marketing. Met oog voor detail en een professionele blik adviseert Suuz ons op alles rond om social media. Wij hebben in het verleden met meer marketing bureaus samengewerkt, maar we geven zeker de voorkeur aan Sticky Bandit Marketing. Het grote voordeel is het totaal pakket wat ze leveren: advies over strategie, content productie, influencer werving, het inplannen van de posts en nog veel meer! Dit zorgt ervoor dat we heel weinig omkijken hebben naar de social accounts en we toch groeien in volgers en bereik. Voor ons ideaal, omdat we ons zo optimaal kunnen focussen op andere werkzaamheden. Kortom: een echte aanrader!

Julia Vianen

HV Equestrian

Scroll to Top