tekening

Logo design

Wil je een nieuw logo laten ontwerpen? Dit is jouw nieuwe visitekaartje. Ieder bedrijf, merk of product heeft er een. Het is een belangrijk element om professioneel over te komen bij jouw (potentiële) klanten.

Het ontwerpen van een logo is een bijzonder proces. Het moet helemaal aansluiten bij de wensen, visie en missie van het bedrijf of merk. Wij bieden een professionele aanpak met het beste resultaat.

Sticky Bandit heeft al meerdere jaren ervaring in het maken van logo's wij zijn expert in logo's en huisstijlen. Weet je nog niet precies wat voor logo je nodig hebt? Dan ben je bij Sticky Bandit  aan het juiste adres. We begrijpen de waarde van een logo voor een organisatie. Het is het gezicht van het bedrijf. Wanneer je kiest voor Sticky Bandit ben je verzekerd van creatief en sticky resultaat.


Wij bieden het volledige spectrum van ontwerp en branding diensten voor (middel)grote bedrijven. Sticky Bandit heeft getalenteerde, in-house ontwerpers die jouw merk voorzien van een bijpassend logo.

 


dope

Social ads design

Sticky Bandit Ontwerpt advertenties voor verschillende platforms, in verschillende formaten.
we kunnen je helpen om aantrekkelijke afbeeldingen te maken voor alle sociale media kanalen waarop je wilt promoten.

  • Facebook
  • Instagram Stories
  • Instagram
  • Linkedin 
  • Twitter 
  • Pinterest 
  • Slideshow
  • Collectie 
  • Carrousel

Flyer

Flyer laten ontwerpen om jouw evenement of product te promoten? Een goed ontworpen flyer spreekt jouw doelgroep aan en zet de lezer direct aan tot actie.

Flyers zijn effectief omdat ze gemakkelijk mee te nemen zijn en snel gelezen kunnen worden. Flyeren is een relatief goedkope manier van reclame maken. Ze worden in grote aantallen ontwikkeld, waardoor een professionele flyer laten ontwerpen al snel stukken goedkoper wordt. Toch werpt een flyer pas echt vruchten af als je goed weet wie jouw doelgroep is en waar deze zich bevindt. Een goed ontworpen flyer spreekt uw doelgroep aan en brengt jouw boodschap dus ook eerder over, waardoor je betere resultaten zult boeken!

Banners

Website banners zijn het eerste dat je bezoekers zien, zodra ze op je website klikken. Het is daarom ook erg belangrijk om een ​​blijvende eerste indruk te maken. Door middel van website banner kun je inkomsten genereren en zorgen voor strakke en professionele uitstraling

Onze ontwerpers hebben jaren ervaring. Ze worden uitgekozen door ons gespecialiseerde team als de beste ontwerpers voor website banner ontwerpen.
image00001

Fashion design

Het komt bij merken nog al eens voor dat niet alle ontwerpen dezelfde manier van tekenen hebben of niet helemaal in verhouding getekend zijn. Deze ontwerptekeningen (designs) worden vaak gebruikt in lookbooks ter presentatie aan vertegenwoordigers en klanten. Het is dus belangrijk dat de designs er goed uit zien en de ontwerpen zo realistisch mogelijk worden weergeven.

‘Een stijl van tekenen, duidelijk en op schaal.'

Door van een aantal regelmatig terugkerende stijlen binnen de collectie basis tekeningen te laten maken komt er een lijn in het handschrift van de designs. Ook kunnen de basis tekeningen kunnen gebruikt worden als uitgangspunt voor nieuwe ontwerpen.

Voor de basistekeningen worden de stijlen nauwkeurig getekend, duidelijk op schaal en met alle details, stiksel en trimmings.

 

Bij het ontwerpen van een nieuwe collectie zijn moodboards altijd het uitgangspunt, hiermee worden ideeën visueel gemaakt. Aan de hand van inspiratie foto’s, materiaal en kleur swatches wordt een moodboard opgebouwd. Inspiratie kan bijvoorbeeld een thema zijn, een plek of een kleurbeeld.

Aan de hand van het moodboard en het collectieplan worden de eerste opties getekend. Tijdens de ontwerpfase is regelmatig ruimte voor overleg, en aanpassingen na aanleiding van deze gespreken. Pas als de ontwerpen helemaal naar wens zijn worden deze uitgewerkt in techpacks met bijbehorende maatschema’s.

Recensies

mexikay

Fijne samenwerking met Sticky bandit. Ze denken mee en willen ook echt dat je groeit als bedrijf. Goeie communicatie bij elke stap of verandering word er eerst overlegd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Chella

Mexi-Kay Indy-Rose

hv-equestrian

Wij besteden de social media van 2 van onze merken al enige tijd volledig uit bij Sticky Bandit Marketing. Met oog voor detail en een professionele blik adviseert Suuz ons op alles rond om social media. Wij hebben in het verleden met meer marketing bureaus samengewerkt, maar we geven zeker de voorkeur aan Sticky Bandit Marketing. Het grote voordeel is het totaal pakket wat ze leveren: advies over strategie, content productie, influencer werving, het inplannen van de posts en nog veel meer! Dit zorgt ervoor dat we heel weinig omkijken hebben naar de social accounts en we toch groeien in volgers en bereik. Voor ons ideaal, omdat we ons zo optimaal kunnen focussen op andere werkzaamheden. Kortom: een echte aanrader!

Julia Vianen

HV Equestrian

Scroll to Top