Marketing en Branding

Til jouw onderneming naar een next level met onze expertise op het gebied van marketing, (re)branding, PR en Social Media.

(Re)Branding

Is jouw merk meegegroeid met je bedrijf of heeft je bedrijf een ander imago nodig?

Onze Bandits doen graag onderzoek naar jouw merk, naam, logo, vormgeving met als doel een ander of nieuw imago. Ben je een (startende) ondernemer we kijken naar (her) positionering en het design van je visuele identiteit. Het is belangrijk om het verschil te maken middels krachtige branding. Sticky Bandit Marketing zorgt voor een onderscheidend en een herkenbare branding.

image00014

Marketing

Steek uit boven je concurrent

"Advertising is saying you're good, PR is getting someone else to say you're good"

Wij zorgen dat je product of de dienst in een goed daglicht komt te staan.PR is voor grote bedrijven, zelfstandig ondernemers of start-ups.Met meer zichtbaarheid, naamsbekendheid een goed imago zal je uiteindelijk je doelgroep bereiken en meer sales genereren.Sticky Bandit Marketing zet jouw bedrijf op de kaart

Storytelling

“There is no selling without Storytelling” dat klinkt misschien cliché, je hebt nou eenmaal een goed verhaal nodig om je te onderscheiden en jouw product in de picture te zetten.

we hebben de juiste marketingtools om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten.

Sticky Bandit Marketing zorgt ervoor dat je merk blijft plakken bij de consument met een strategisch marketingcampagne.

Boek hier een vrijblijvende afspraak met één van onze Sticky Bandits.

Recensies

mexikay

Fijne samenwerking met Sticky bandit. Ze denken mee en willen ook echt dat je groeit als bedrijf. Goeie communicatie bij elke stap of verandering word er eerst overlegd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Chella

Mexi-Kay Indy-Rose

hv-equestrian

Wij besteden de social media van 2 van onze merken al enige tijd volledig uit bij Sticky Bandit Marketing. Met oog voor detail en een professionele blik adviseert Suuz ons op alles rond om social media. Wij hebben in het verleden met meer marketing bureaus samengewerkt, maar we geven zeker de voorkeur aan Sticky Bandit Marketing. Het grote voordeel is het totaal pakket wat ze leveren: advies over strategie, content productie, influencer werving, het inplannen van de posts en nog veel meer! Dit zorgt ervoor dat we heel weinig omkijken hebben naar de social accounts en we toch groeien in volgers en bereik. Voor ons ideaal, omdat we ons zo optimaal kunnen focussen op andere werkzaamheden. Kortom: een echte aanrader!

Julia Vianen

HV Equestrian

Scroll to Top