Vertelt jouw merk het ware verhaal?

Hoe breng je jouw merk over in woord en beeld? Voor ons is het antwoord: door altijd uit te gaan van de unieke en onderscheidende kracht van het merk. Een onderscheidende visual identity die de mensen raakt is het begin. De echte verhalen brengen je merk tot leven.

 

Onderscheidend

Jouw merk is uniek. Maar… Wat is het nou dat jouw merk zo onderscheidend maakt? Samen met Sticky Bandit Marketing kom je erachter. De unieke waarde van jouw merk vormt voor ons de basis.

We werken samen met verschillende organisaties van klein naar groot. Positionering vraagstukken, visual identities, productlanceringen, creatieve (online) campagnes en kwalitatieve Sticky content. We zorgen ervoor dat jouw klanten niet meer naar concurrenten kijken!

 

 

 

 

Wij BOUWEN STERKE MERKEN

Onze ruime ervaring kunnen wij inzetten om nieuwe creatieve oplossingen te bedenken. Door vanuit jouw kern te werken, leren we elkaar goed kennen. Om uiteindelijk je merk een uniek verhaal en rake uitstraling te bieden.

 

 

STRATEGIE

Staat de strategie en het concept? Dan hebben we vervolgens alle disciplines in huis om dit te vertalen naar de middelen die je nodig hebt. De juiste boodschap in het juiste middel.

 

 

 

VISUAL IDENTITY IS VEEL MEER DAN EEN HUISSTIJL

Het is meer dan een logo. Het is je verhaal. Waar sta je voor? Wat doe je? En waarom? Positionering, strategie, een corporate story en natuurlijk wordt dit ook vertaald naar concepten en passende content.

 

_DSC1101

Sticky Proposal 

  • Positionering
  • Merk- en productstrategie
  • Concepting
  •  Huisstijl-ontwikkeling
  • Brand- en product story
Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.

Scroll to Top